2014 Burçlara göre Aşk hayatı

2014 yılında her şey gibi aşk da bekliyoruz ve mutlu olmak adına aşka da ihtiyacımız da vardır. Aşk da mutlu olmak bazen hayatı tozpembe görmemize sebep olur. Bu da bize mücadele yapmamız için ayrı bir güç verir. Bakalım 2014 yılında kimler aşk da şanslı bir döneme giriyor?

2014 KOÇ BURCU AŞK HAYATI

Yılın ilk dönemi yeni bir aşk ilişkisine girmeniz ya da en azından sizi heyecanlandıracak bir flörte başlamanız olasıdır. Ancak bunun güzel başlayan fakat sıkıntılı bitecek olan bir dönem olduğunu unutmayın. Cinsel istekleriniz doruk noktalarına çıkacak gibi görünüyor. Fazla aşırıya gitmekten kaçının, karşınızdaki insanları düşünerek davranışlarınızı frenleyebilirsiniz.

Bazılarınız nisan ayında evlilik kararı alabilir ya da aradığı bay ya da bayan doğruyu bulabilir ancak şaşırtıcı olan şu ki size fazla da uzak olmadığını göreceksiniz. Çevrenize daha dikkatli bakın. Bu yıl aşktan yana şanslısınız tüm çekiciliğinizle adeta ışık saçacaksınız. İkili ilişkilerde karşı tarafı etkileyeceğiniz doğru insanla karşılaşacağınız hatta pek çoğunuzun fazla uzatmadan evliliğe adım attığı bir yıl olacak.

Mutlu olmak için yeni bir ilişkiye adım atmayı tercih edebilirsiniz ancak dikkatli olmanızda fayda var çünkü eski evliliğinizden sahip olduğunuz çocuklarınız bu konuda kıskanç davranacaklar ve sizi zor durumda bırakacaklardır. Eski dostlarınıza bu dönemde veda edebilirsiniz ve onların hayatlarında meydana gelecek değişiklikler uzaklaşmanıza da neden olabilir ve artık herkes kendi hayatına odaklanabilir. Mistik eğilimler sayesinde yaşamınız çok farklı bir hale gelebilir ve hiç beklemediğiniz anlarda yeni dostlar elde edebilirsiniz. Dostlarınızın kıymetini bilin çünkü bu süreç sizin için oldukça önemli ve sıkıntılı bir süreç olarak karşınıza çıkacaktır.

Evli olanlar ise aşırı fedakârlıkta bulunmayı bırakmalı. Gösterdiğiniz sevginin makul bir sınırı olması gerektiğini biliniz.

Haziran – Ağustos tarihleri arasında duygusal ilişkilerde şansınız kapalı.

Eylül ayında sizin için önemli biri ile karşılaşabilirsiniz. Erkekseniz bazı ciddi bağlantılar yapabilir, kadınsanız bir erkekten teklif alabilirsiniz.

Eylül ayı özellikle evli olanlar açısından zorlayıcıdır. Eğer sorunlar çözülecek gibiyse bu tarihte her iki tarafın da oturup gerçekçi bir planlamada bulunması lazımdır. Tam tersine taraflardan biri için bu ilişki bitmişse o zaman, karşı tarafın sorumlulukları üstlenilmeli ve ondan sonra yeni bir hayata adım atılmalıdır.

Ekim Kasım arasında aşk hayatınız ya da evliliğinizle ilgili konularda ani kararlar vermeyiniz. Beklemede kalınız. Daha önce boşanmış ve aile evine geri dönmüş veya kendine yeni bir düzen kurmuş Koçlar için de bu dönem biraz sıkıntılı geçebilir.

Aralık ayına yakın aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Eğer bu süreçte aşk konusunda sorunlarınız büyürse veya bir şeyler yoluna girmediyse gerçeklerden kaçıp başka şeylerle teselli bulmak yerine bilakis sorunların üstüne giderek kendinize yeni bir sayfa açmalısınız. Siz mücadelenizi verin olmuyorsa olmuyor ama en azından bir çaba gösterilmiş olur. Yaşadığınız aşkı duygusal olarak ele almaktansa, mantıklı bir şekilde hareket edilmesi daha doğru olacaktır.

2014 BOĞA BURCU AŞK HAYATI

Yılın ilk dönemi yeni bir aşk ilişkisine girmeniz ya da en azından sizi heyecanlandıracak bir flörte başlamanız olasıdır. Ancak bunun güzel başlayan fakat sıkıntılı bitecek olan bir dönem olduğunu unutmayın. Evli olanlar ise aşırı fedakârlıkta bulunmayı bırakmalı. Gösterdiğiniz sevginin makul bir sınırı olması gerektiğini biliniz.
Mayıs – Temmuz tarihleri arasında duygusal ilişkilerde şansınız kapalı.
Ağustos ayında sizin için önemli biri ile karşılaşabilirsiniz.
Erkekseniz bazı ciddi bağlantılar yapabilirsiniz, kadınsanız bir erkekten teklif alabilirsiniz.
Ağustos ayı özellikle evli olanlar açısından zorlayıcıdır. Eğer sorunlar çözülecek gibiyse bu tarihte her iki tarafın da oturup gerçekçi bir planlamada bulunması lazımdır. Tam tersine taraflardan biri için bu ilişki bitmişse o zaman, karşı tarafın sorumlulukları üstlenilmeli ve ondan sonra yeni bir hayata adım atılmalıdır
Eylül Ekim arasında aşk hayatınız ya da evliliğinizle ilgili konularda ani kararlar vermeyiniz. Daha önce boşanmış ve aile evine geri dönmüş veya kendine yeni bir düzen kurmuş Boğalar için de bu dönem biraz sıkıntılı geçebilir.
Aralık ayında aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Eğer bu süreçte aşk konusunda sorunlarınız büyürse veya bir şeyler yoluna girmediyse gerçeklerden kaçıp başka şeylerle teselli bulmak yerine bilakis sorunların üstüne giderek kendinize yeni bir sayfa açmalısınız. Siz mücadelenizi verin olmuyorsa olmuyor ama en azından bir çaba gösterilmiş olur. Yaşadığınız aşkı duygusal olarak ele almaktansa, mantıklı bir şekilde hareket edilmesi daha doğru olacaktır.

2014 İKİZLER BURCU AŞK HAYATI

İkizler burcu insanı için bir kişiye bağlı kalmaz aşk ve aile yaşamını sürdüremez derler ama gezmeyi ve yeteneklerini sergileyebilecekleri ortamı ve rahatlığı sağlayan bir partnerle uzun süreli ilişki yaşamaları kaçınılmazdır.

Size sıkıntı veren bir türlü ne olacağı konusunda içinden çıkamadığınız karşınızda ki kişiden emin olamadığınız türde bir ilişki yaşıyorsanız bu ilişkiye son noktayı zor olsa da koyacak, geçmişin bağlarından kurtulacak ve yeni aşklara yelken açabileceksiniz. Şunu hemen belirtelim ki İkizlerin aşkı, gerçek aşkı bulacağı bir yıl olacak. Evet, sayın İkizler eğer kalbiniz boş ise bu yıl beklediğiniz aşkla karşılaşacaksınız.

İki aşk arasında kalan İkizler ise aşka olan adımlarını ciddi attıkları takdirde doğru kararı verecekler.

Çıkacağınız bir yolculuk sonucu ani sürpriz bir gelişme yaşanabilir. Duygusal hayatınızda sizi memnun edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşkta büyük bir tutku ve heyecan getirici deneyimler söz konusu olabilir. Yılın son dönemi de aşk hayatınızda ve beraberliklerinizde uyumlu enerjilerin etkisi altındasınız. Evli İkizlerin aileleri ile olan paylaşımları artacak. Evli olan ikizlerin bu yıl anne baba olması da mümkün.

Ekim ayı ikizler burcu için bekarlar ya da kalbi boş olanların yaşayacağı güzel gelişmelerle renklenecek. Bazılarınız tanışmak istediği ve ulaşamadığı kişi ile bir grup toplantısında karşılaşabilir ve güzel bir birlikteliğin temelleri atılabilir. Evli olanların eşleri ile olan ilişkilerde daha açık ve ılımlı davranmalarında fayda var. Ekim sonu uzaktaki bir akrabanın ziyareti söz konusu.

Evlilikleriyle ilgili süre giden sorunlar da çözüme kavuşacak ancak eşinizle aranıza üçüncü kişileri karıştırmamanız gerekiyor.

2014 YENGEÇ BURCU AŞK HAYATI

Sürekli sevebileceğiniz bir partnerle karşılaşmak sizin elinizde sayın Yengeç, bu yeni dönemde biraz arayış içerisinde olmanız ve istemeniz gerekiyor. Aşk her zaman sizin kapınızı çalmaz birazda cesaretli olup sizin kapı çalmanız gerekiyor. Sizi anne sevgisiyle sevecek saracak birisini bulmanız için kendinizi de sevdirmeniz gerekmez mi? Bir çocuk annesinin gözüne girmek ve kendini daha çok sevdirmek için nasıl etrafında pervane oluyorsa nasıl gönlünü alıp başarılı olmaya çalışıyorsa sizinde harekete geçmeniz gerekmekte…

Ocak-şubat aylarında Evli ve çocuk sahibi Yengeçler bu dönem de iletişimde son derece başarılı olacak çocuklarının eğitiminde yapmak istediklerinizi sorunsuzca gerçekleştirebilirler. Eş ya da sevgilinizle romantik bir dönem ilişkinizi daha iyi şartlara kavuşturmak tamamen sizin elinizde biraz ilgi anlayış ve doğru sözler mutluluğunuzu katlayacaktır.

Gerçek aşkı bulmanın zor olduğunu düşünmeye başlamıştınız. Karşınızdaki kişiden sıkıldığınız yada bu benim tanıdığım insan değil artık, dediğiniz ilişkilerden yorulduğunuzu hissediyorsunuz. Şunu hemen belirtelim evrenin sizi ödüllendireceği günler yakın. Ancak geçmiş tecrübelerden faydalanmalı bu sefer ilişkilerinizde daha temkinli olmalısınız. Karşınızdaki kişiyi tam olarak tanımadan gelecekle ilgili plan yapmaktan kaçının. Bu yıl mutlu olduğunuz dost toplantılarında karşılaşacağınız kişilerle kısa süreli birliktelikler yaşanabilir. Yılın ilk aylarından itibaren duygusal anlamda güzel gelişmeler yaşanacak.Yalnız Yengeç burçları yeni tanışacakları biri ile güzel bir birlikteliğe adım atacak. Nisan-Mayıs arası ikili ilişkilerinizde bir süre için kendinizi geriye çekip, etraflıca düşünmeniz ve daha uyumlu davranışlara girmeniz iyi olabilir. Beraberliğinizde her şeyin kendi arzuladığınız gibi olmasına çalışırken kontrol edemediğiniz olaylar yüzünden beklenmedik sorunlar çıkabilir, sahiplenici davranmak yerine olayları biraz da akışına bırakmayı deneyin.

Nisan ayı yalnız olan yengeçler için çok şanslı aradıkları gerçek aşkla tanışmaları olası bu dönem aşk da çok şanslı olacaksınız adeta etrafınıza ışık saçtığınız pozitif enerjinizle çevrenizdekileri etkilediğiniz bir süreç. Bu dönemi iyi değerlendirin karşı cinsten hoşlandığınız kişinin de sizden hoşlandığını fark edip güzel bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.

Mayıs ayı ikili ilişkilerde eşinizle ya da sevgilinizle son derece uyumlu olduğunuz bir dönem olacak bu dönemde bazılarınız çocuk sahibi olmayı düşünebilir. Bu ay içinde bazılarınız otomobil almayı düşünebilir.

Temmuz ayında kendisini aramadığınız eski bir dostunuz veya eski bir aşk ilişkinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni gelişmeler veya yeni haberler olaylara daha güzel bakmanıza sebep olacaktır.

Ağustos Eylül aylarında Aşk hayatınız aktif heyecanlı ve değişken olacak. Bekâr Yengeç burçları için oldukça kısmetli bir dönem. Eylül ayında aşk hayatınızda karışıklık çıkabilir.Bu dönem eski hatalar gündeme gelecektir. Bu ara dikkatli olmalısınız.

Yılsonunda aşk hayatınızla ilgili olumlu ve sizi mutlu edecek olan gelişmeler yaşanacak. Yalnız bir kadınsanız bu dönemde kendinizden yaşlı fakat çok dengeli bir erkekle tanışabilir ve hızlı bir evlilik kararı alabilirsiniz. Evliler için kavga ve gürültüden uzak huzurlu bir aile hayatı yaşanacak. Evli Yengeçler bu yıl çocuk sahibi olmayı da düşünebilir.

2014 ASLAN BURCU AŞK HAYATI

Atalarından aldığı ahlak kuralları ve davranış prensipleri ile yaşamak isteyebilir. İnatçı ve önyargılı olabilir. Oysa hatalar insanlar içindir. Kendi iç benliğinizi dinleyip 2014 yılında daha düşünceli, duygusal ve daha rahat bir yaşam tarzına geçiş yapabilirsiniz. Aslan biz olmanın güzelliğini yepyeni bir aşkın heyecanı içinde yaşayabilir, ilişkinizi ciddiyet içinde sürdürebilir, seçici ve özenli davranabilirsiniz.

Bekâr ya da kalbi uzun süredir boş olan Aslanlar senenin ilk ayları ile beraber aşk hayatınızda kıpırdanmalar başlayacak. Mart gibi eski sevdiğinizin ya da geçmişte ilgi duyduğunuz biri ile ilgili bir haber alacaksınız. Bu bir karşılaşma da olabilir. Mart sonu bazılarınız beraber olduğu insanın ailesi ile tanışmak durumunda kalarak beklemedikleri bir şekilde ilişkilerinin daha ciddi bir yönde ilerlediğini görebilir ancak bu durumun size huzursuz etmesi olası çünkü böyle bir ilişkiye henüz hazır olmadığınızı düşünebilirsiniz. Mart ayı gönül ilişkilerinde biraz karışık bir dönem görünüyor zaten iş hayatınızda yaşayacağınız yoğunluk ve stresten özel hayatınıza yönelik ciddi kararlara hazır olmanız zor. Nisan Mayıs gibi eski tanıdığınız biri ile kısa süreli bir birliktelik yaşayabilirsiniz. Eğer evleneceğiniz doğru insanı arıyorsanız geçmişi deşelemenin size bir faydası olmayacak. Yok, ben hoş vakit geçireyim evliliğe daha var diyenlerdenseniz o başka. Çünkü ideal eş bulma şansı haziran başı gibi görünüyor.

Haziran gibi ofis ortamında yeni çalışma arkadaşlarınızdan birine karşı duygusal anlamda bir şeyler hissedebilirsiniz ancak bu kişi sizin için iyi bir seçim değil ilerleyen zamanda canınızı sıkacak gelişmeler yaşayabilirsiniz mümkünse hiç başlamayın özellikle uzun zamandır devam eden sorunsuz bir birliktelik yaşıyorsanız var olan ilişkinizi riske attığınıza değmez.

Evlilik isteyen ideal insanı arayan Aslanlar için Temmuz sonrası doğru insanı bulacak görünüyorlar. Bu zamandaki bir ilişkinin evliliğe gitmesi mümkün… Bekâr olup sorunlu bir ilişki yaşayan Aslanlar doğru kararı vermek için iyice düşünmeli eğer sorunları aşıp aynı insanla yola devam etmek istiyorlarsa geçmiş sorunları deşip hayatı daha da zorlaştırmamaları gerektiğini hatırlamalılar. Kimsenin bay ve bayan mükemmel olmasını bekleyemeyiz. Önemli olan burada iyi niyet ve aranızdaki sevgi duygusudur. Birbirinize karşı dürüst, samimi ve ilgi dolu davranmanın, bundan sonrası adına size olan faydası gayet büyüktür.

Temmuz gibi Evli olanlar için ufak tartışmaların yaşanması olası evde masrafların artması ya da eşlerden birinin aşırı harcamaları bu tartışmaların sebebi olabilir.

Ağustos sonu evli olan ve evliliği ile ilgili sorun yaşayan Aslanlar sorunların tüm yoğunluğu ile yüzeye çıktığı bir dönem yaşanabilir. Bu ilişkiniz için imtihan dönemi olabilir.

2014 BAŞAK BURCU AŞK HAYATI

İlişkinizle ilgili konularda inatlaşmayınız. Sen ve ben demek yerine biz olunuz. Yeni bir ilişkide hemen karar vermeyiniz. Dikkatlice gözden geçirmelerde bulununuz. Aşka ve sevgiye karşı isteksiz olduğunuzu düşünenler olabilir. Çekingen ve tutuk görünmenizin sebebi istediğiniz ve sevdiğiniz kişileri daha fazla incelemeniz ve eleştirmeniz. Sevdiğiniz insanla aklınızı paylaştığınız kadar duygularınızı da paylaşmayı istiyorsunuz. Yeni yılda özel fırsatlar sizi bekliyor, kendinizin ve karşınızdaki insanın duygularını daha fazla önemsemeyi ve tartışma anında savunmaya geçmemeye dikkat ederseniz, daha güzel günler sizi bekleyecek, çünkü sevdiğiniz ve bağlandığınız zaman daha koruyucu olursunuz ve böylelikle ilişkileriniz daha da derinleşir.

Nisan gibi sosyal ilişkilerinizde durgunluk, iletişimle ilgili konularda yavaşlıklar görülebilir. Bu sizi yıldırmasın Temmuz sonu rutin yaşamınıza renklilik gelecek ve var olan ilişkinizde de güzel bir dönem başlayacak. Sağlam temelli bir gelişimin yaşanması adına pek etkili olmasa da, moraliniz ve yaşama bakış açınız açısından gayet hoş bir dönem olacağı kuşkusuz. Var olan ilişkinizde eğer doğru ve yerinde kararlar alabilirseniz, birlikte yola devam edeceksiniz. İlişkiniz hala tutkuyla devam mı ediyor yoksa artık birbirinizi görmek dahi istemiyor musunuz? Öncelikle bunları saptamalısınız. Adımlarınızı dikkatli atın eğer hala tutkulu bir ilişki yaşadığınız kanısına vardıysanız eşinize sevginizi göstermekten çekinmeden yola devam edin ancak yola devam edemeyeceğiniz kararını aldıktan sonra pişman olup geri dönmek sizin tarzınız değil bunu da hatırlatalım. Bu yüzden fevri hareketlerle bu yılı berbat etmeyin. Sorunlu ilişkilerinizde artık çift olarak çok daha mutlu oluyorsunuz. Sorunsuz bir ilişki sizleri bekliyor ve daha mutlu olmayı hak ediyorsunuz. Bu yıl sizin için oldukça güzel geçecek ve duygusal bir yaşam da karşınıza çıkıyor.

Kalbi boş yalnız olan Başak burçları için bu yıl aşk ve evlilik konuları gayet iyi görünüyor. Ancak kafalarının netleşmiş olması geçmiş yıllardan ders almış olmaları önemli. Şimdi bazılarınız tüm arkadaşlarım aşkta aradığını buldu bazısının kısmet ayağına kadar hiçbir çaba sarf etmeden geldi de ben neden bu kadar başarılı değilim bu gönül işlerinde diye düşünüyor. Ancak Sayın Başak şimdiye kadar olan ilişkilerinde ince eleyip sık dokuduğunu ne kadar seçici davrandığını ufak pürüzleri bile gözünde ne kadar büyüttüğünü mükemmeliyetçi olduğunu hatırladın umarız. Peki, bir düşün bakalım çevrende mutlu beraberlikleri var dediğin çiftlerde senin kadar seçici miydiler? Artık gerçekleri görme vakti eğer karşındaki insana bir şans verdiğin hemen kestirip atmadığın takdirde evlilik planlarını hayata geçirebileceğin bir yıl önünde duruyor.Ağustos sonu ikili ilişkilerde kavga tartışma ayrılıklar yaşanabilir bazılarınız uzun süredir devam eden ilişkilerini ani bir kararla bitirebilir ki bu karşı tarafın hiç beklemediği bir anda gerçekleşebilir. Bazılarınız ilişkilerini bitirme kararı alırken bazılarınız ise ailelerinin genişlemesi yönünde kararlar alabilir. Çocuk sahibi olma isteğinizi hayata geçirebilirsiniz. Yılın ilk yarısı sıra dışı ve oldukça sempatik, ahlaki açıdan güçlü bir insanla yakınlaşmanızın olabileceği gibi bir aile dostunuz aracılığı ile tanışacağınız birinin de sizden hoşlanması söz konusu.

İlişkilerinizdeki sorunlarınızı çok iyi biliyoruz ve sizler çok fazla kıskanç olduğunuz için onu kısıtlamayı seviyorsunuz ancak yaşadığınız sosyal hayattan onun da keyif almasını ve onun da arkadaş çevresinin olmasını anlayışla karşılamanız gerekiyor ve onu biraz daha rahat bırakmak ikiniz için de iyi olacaktır.

2014 TERAZİ BURCU AŞK HAYATI

Aşk hayatı yakın zamanda kapınızı çalacak ve duygusal bir ilişki de kapılarını aralayacaktır.

İkili ilişkilerin de ise ufak tefek olayları büyütüp sorun yapabilirsin, bunların hiç birine gerek yok, hiçten sebeplerle sorun çıkarıp mutluluğun üzerine kara bulutlar toplamak gereksiz,hem kendine hem de sevdiğine yazık edersin. Çocuk sahibi olanların çocuklarının eğitimindeki olumlu gelişmeler ile mutlu olacakları bir dönem olacak.

Mars gezegenin ciddi ilişkiler evinizden geçişi, ilişkinizle alakalı konularda partnerinizin size karşı iyimser, bonkör, pozitif bir ruh hali içinde davranmasını sağlayabilir. Sizin de aynı şekilde karşılığını vermeniz halinde birbirinizle uyum içinde olabilirsiniz. İlişkisi olmayan Terazi burçları için bu ilginç karşılaşmalar, yeni insanlarla tanışmak, son derece renkli, neşe dolu ve özel bir kişiyle yaşanacak beraberlik gibi pozitif etkiler sunabilir. Kalbi boş olan Terazi burçları, için ilginç bir yıl olacak.

Nisan ayı sakin geçecek bu ayda kalbi boş olanlar yeni biri ile tanışabilir ancak bu kişi uzun soluklu olmayacak ilişkinin bitiş nedeni kendinizi doğru ifade edememeniz olabilir. Belki de etmek de istemeyeceksiniz can yakmayacak kısa bir macera.

2014 yılı yasak ilişkiler, yoluyla deneyimler yaşayacağınız, aşk hayatınızla ilgili konularda kendi derinliklerinizle temasa geçeceğiniz, iç dünyanızda geçmişinizle, kararlarınızla yüzleşeceğiniz, sınırlar içinde sınırsızlığı keşfedeceğiniz bir yıl olabilir.

Mayıs ayı bazılarınız bu ay sonu ikili ilişkilerde ayrılık yaşayabilir bu daha çok uzun sureli birlikteliklerin bitişi olacak belki sorunlu mutsuz evliliklerin bitişi. Ayrılık sandığınızın aksine daha az can yakıcı olacak. Temmuz – Eylül arasında enerjinizin odak noktası aşk hayatınız ve ilişkiniz olacak. Aşkta büyük bir tutku ve heyecan getirici deneyimler söz konusu olabilir.

Bu arada Venüs gezegeninin tutkulu yönü ortaya çıkarken, yeni bir aşk ilişkisi, flört ve sevgi gücünüzün yükseleceği bir dönem olarak geçebilir. Maceraya dönük beraberlikler açısından da etkili gözükmekte. Eylül-Kasım döneminde yabancısı olduğunuz yerlerden gelebilecek kişilerle bir araya gelebilir, güzel zamanlar paylaşabilirsiniz

Kasım ayında bazılarınız evlilik kararı alabilir. Bazılarınız ise birlikte olduğu insanı aile büyükleri ile tanıştırıp ilişkilerini daha ciddi bir boyut taşımak isteyebilir.

Kasım – Aralık arasında ilişkilerde sabırlı davranmak gerekebilir. Bu dönemde yapılacak evlilikler ya da süregelen birlikteliklerde bazı huzursuzluklar yaşanabilir. Bu dönemde evlilik gibi kararlar almaktan kaçınmakta fayda var. Aralık ayı ikili ilişkilerde çok mutlu görünüyor halen aradığı aşkı bulamayanlar kaldıysa, iyi değerlendir çünkü aşkta da şanslı olduğunuz bir dönem. 2014 yılı sizin için karmaşık ilişkileri de beraberinde getiriyor, bu ilişkileri gözden geçirmeniz gerekiyor. İlişkilerinizi mercek altında tutmanız için sorunsuz bir şekilde hareket etmeniz şart ve adım atarken de iki kez düşünmeniz gerekiyor. İlişkilerinizi dengelemeniz konusunda çevrenizden herhangi bir yardım almayacaksınız ve özellikle ailevi ilişkilerinizde biraz daha dikkatli olmanız gerekecek! Dengeleri en iyi şekilde kurabilmeniz için yardım almanıza gerek yok çünkü tek başına bu sorunlar ile mücadele edebilecek karaktere sahipsiniz. Eşiniz ya da sevgiliniz bu konuda sizlerden çok daha fazla şey bekliyor ve aileniz de bu anlamda destek bekliyor.

Düzgün yürümeyen, eşit hak ve özgürlük olgusu çerçevesinde sürdürülmeyen bir ilişkiniz varsa, gerçekçi bir şekilde durumunuzu gözden geçirmeniz gerekir. Yanlış zaman ve yanlış kişilerle kurulan ve sürdürülen ilişkilerde dikkatli olunuz. Cinsel konularda yanlış partnerler yüzünden sıkıcı ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, duygularınızı dengelemelisiniz.

2014 AKREP BURCU AŞK HAYATI

Aşkta şanslı zamanlar şubat sonu-nisan ayı-eylül ve aralık bu zamanlarda özellikle kalbi boş olanların eş adayı ile tanışmaları olası… Eğer siz bir bayansanız ocak sonu şubat başı gibi sizden yaşça büyük birinin ilgisi hoşunuza gidebilir ancak bu kişi ile başlayacak bir ilişki pek sağlam daha doğrusu uzun soluklu olmayabilir bu konuda ailenizin fikrine güvenin, onların düşüncelerine kulak aşmanızda fayda var.

Cinsellik her akrep için önemli bir yer tutar. Cinsel açıdan en güzel dönem 2014 yılının ortalarında sizi şaşırtabilecek bir şekilde dolu dolu geçecek. bu yıl kendinizi güçlü hissetmek, değerli ve etkileyici bulmak istediğiniz alanların başında, aşk hayatınız ve yaşamın güzelliklerinin tadını çıkarmak konuları başta gelecektir. Sabırlı davranmanız, eleştirel bakış açınızı biraz daha düzene koymanız ve mükemmellik ölçünüzü belirli sınırlar içinde tutabileceğiniz bir yıl önünüzde sizi bekliyor.

Aşkta ve beraberliklerde arzularınızı daha güçlü biçimde ortaya koyuyorsunuz. Aşk hayatınızda sizi heyecanlandırıp, mutlu edecek ve ciddi anlamda ele alabileceğiniz beraberlikler söz konusu olabilir

Aşkta mutluluğu yakalamak için her şeyden önce yaşamınızın sorumluluklarına her zamanki sahip çıkmayı başarmalı, güvence dolu bir iş hayatı sayesinde maddi olanaklara kavuşmanın sizi karşı cins üzerinde etkili kılabileceğini bilmelisiniz. Bazılarınız nisan ayında evlilik kararı alabilir ya da aradığı bay ya da bayan doğruyu bulabilir ancak şaşırtıcı olan şu ki size fazla da uzak olmadığını göreceksiniz. Bu yıl aşktan yana şanslısınız tüm çekiciliğinizle adeta ışık saçacaksınız. İkili ilişkilerde karşı tarafı etkileyeceğiniz doğru insanla karşılaşacağınız hatta pek çoğunuzun fazla uzatmadan evliliğe adım attığı bir yıl olacak.

Siz ayaklarınızın üstünde durduğunuz müddetçe hem hayatın güzelliklerini yaşayabilir hem de düzgün, seviyeli ve aklı başında kişilerle oldukça mutlu ilişkiler yaşayabilirsiniz. Aşk konusun da bu yeni yıl gerçekten iyi görünüyor. Eski aşklarınızla karşılaşabilir, geçmişinize dönerek kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Bu sene evlilik imkânı olacak gibi kalbi boş olan Akrep burçları için 2014 de her iki tarafında bunu gizlemeyeceği dostluğun aşka dönüşeceği gelişmeler yaşanabilir yâda ciddiye almayı hiç aklınıza getirmediğiniz bir ilişki birdenbire sizin için çok değerli olabilir. Evliliğe giden ciddi bir ilişki gündeme gelebilir özellikle haziran sonrası bunun için uygun. Evli Akrepler ise iş yerinde ki yoğunlukları nedeni ile ailelerine zaman ayırmada zorluk yaşayabilir.

Evli olup sorunu olanlar sorunu mahkemeye taşınma düşünebilir ancak bu sadece düşüncede kalacak gibi. Sorunların çözümü için biraz daha çaba sarf etmeniz gerekiyor. Fazla alıngan davranabilir ve her tür yaklaşımı yanlış değerlendirebilirsiniz. Olayların gerçek sebeplerini araştırıp, tam bir çözüm yolu bulmanız gerekiyor. Karşınızdaki insanlardan anlayış beklememelisiniz. Mantık ve soğukkanlılıkla bu sıkıntıları çözebilirseniz ilişkiniz çok sağlam temellere oturacaktır.

2014 YAY BURCU AŞK HAYATI

Bu yıl ilginç aşkların da, sizi beklediği söyleyebiliriz. 2014’nin ilk yarısı ilişkileriniz açısından çok şey vaat eden bir yıl olacak. Bu yıl tanışacağınız kişiler size yeni kapılar açabileceği gibi, aşk hayatında ve evlilikte de yeniliklere yol açabilir. Özellikle bekâr olanlar arkadaş toplantıları veya bir arkadaşları vasıtasıyla birileriyle karşılaşacak, kendilerine uygun kişilerle flört edecekler ve heyecanlı ilişkiler yaşayacaklar. Yılın ilk aylarında sevdiğiniz kimseyle dargınsanız barışabilirsiniz. Beklenmedik gelişmelere ve heyecanlı anlara hazır olmanız lazım.

Şubat gibi iki farklı konu arasında kararsız kalabilirsiniz-bu belki iki aşk olabilir- bu gibi durumlarda size çekici geleni, tercih ederseniz daha kazançlı olursunuz.

Şubat-Mart duygusal ilişkilerinizle ilgili bir mutluluk yaşamanız, mümkündür. Şayet evliyseniz eş ya da çocuklar, bekârsanız gene evinizle ilgili olabilecek işlerle uğraşacağınız bir dönem.

Nisan ayı özel hayatınızda sizi memnun edecek gelişmelerin yaşanması söz konusu bu pek çokları için yeni bir aşk olacak. İş hayatında ya da bir arkadaşınız vasıtası ile tanışacağınız karşı cinsten birisi ile yakınlaşma söz konusu, bu kişiye fırsat verdiğiniz takdirde ruh ikizinizi bulduğunuzu hissedeceksiniz.

Haziranda halen kalbi boş olanlar yeni biri ile tanışacak ve güzel bir birliktelik başlayacak ancak bu kişinin sizden uzakta yaşıyor olması gibi bir durumda söz konusu olabilir.

Temmuz ayında özellikle bekâr yaylar kalabalık ortamlarda bulunabilir, dikkatleri üzerinize toplayabilir ve güzel saatler geçirebilirsiniz. Kendinizi serbest bırakmak ve size mutluluk getiren konulara yönelmek için büyük bir çekim duyacaksınız.

Ağustos gibi eski aşklarınızdan birinden alacağınız bir haber ya da aranızda olabilecek bir yakınlaşma kafanızı karıştırmasın bu kişiden size hayır yok bilesiniz. Özellikle iyi giden bir ilişkiyi eski defterleri karıştırarak yıpratmanıza gerek yok.

Ekim ayı sonrası var olan ilişkinizde yâda karşınıza çıkacak kişilerle ciddi kararlar alabilirsiniz. Bu yıl ev ve aile yaşamınızda ani olabilecek iyi yönde değişimler söz konusu. Eş ya da sevdiğinizle mutlu bir döneme giriyorsunuz.

2014 Aralık ayı yay burçları için ikili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar ya da kıskançlıklar yaşanabilir, bazılarınızın partnerleri ile ilgili fikirlerini tekrar gözden geçirmeleri gerekebilir. Bu dönemde ani kararlar vermekten kaçının biraz bekleyin ki daha sağlıklı düşüne bilesiniz hem siz hem de partneriniz suların durulmasını beklemekte fayda var. Aşk hayatınızda meydana gelen gelişmelerin istediğiniz yönde olmadığını düşünebilirsiniz ancak sonunda her şey tatlıya bağlanacak. Bu ay sonuna doğru ailenizle ilgili sizi sevindirecek bir gelişme yaşanacak. Bu ay içinde bir yakınınızın evliliği söz konusu.

2014 OĞLAK BURCU AŞK HAYATI

Oğlak burcu insanı çok akıllı olduğundan aşk konusunda kolay kolay kimseye güvenemez, fakat aşka doyacağınız dönemler yaklaşıyor. Güveneceğiniz insan yakınlarınızda olabilir. Yılın ilk yarısı evlilik planları yâda ortaklaşa girilen bir iş için en olumlu sonuç ve gelişmelerin yaşanabileceği dönemdesiniz.

Şubat sonu gibi karşı cinsten kişiyle bir ilişkiye başlamadan önce dikkatli davranmanız da fayda var önce karşımızdakini iyi tanıyın var olan bir ilişkiniz varsa onu riske edeceğinize deyip değmeyeceğini iyi düşünün yalnızsanız da bu kişiyle çok uzun vadeli bir beraberlik düşünmeyin. kalbi boş olanlar için mart sonu aradıkları aşkı bulabileceklerini söyleyebiliriz.

İlişkisinde sorun yaşayanlar ise ya birlikte olduğunuz kişiyi olduğu haliyle kabul edin veyahut size uymayan ve mutsuz eden bir ilişkiden kaçının. Sorunlu bir birlikteliği ciddiyete dökmek ileride daha büyük sorunlara yol açacaktır. Eğer amacınız huzurlu bir yaşam sürmekse, kavga ve çatışmalardan uzak kalmaksa, o zaman önce evliliğinizi, evli değilseniz bundan sonra kuracağınız ilişkileri iyice gözden geçiriniz.

Ağustos-Eylül dönemi birlikteliklerin tadını çıkarabileceğiniz, partnerinizle uyumu yakalayacağınız, bekarlar için ilişki adaylarının çıkabileceği güzel bir dönem. Ancak dikkatli olmakta fayda var, ani başlangıçlar ani bitişler ile sonuçlanabilir, eğer evlilik gibi bir düşünce içindeyseniz karşınızdaki insanı önce arkadaş olarak çok iyi tanımaya dikkat edin. Bazılarınız geçmiş tecrübelerden ders almamış olabilir.

Yeni başlayan birlikteliği olan oğlaklar evlilik konusunda aceleci davranmamanızı tavsiye ederiz, bu olay evlilik fikrinin iyi bir karar olmadığını anlayıp yarı yoldan geri dönmenizden iyidir. İlişkilerinizde lütfen karşınızdaki kişiyi iyi tanıyınız.

Kalbi boş olan oğlak burçları yılın ilk yarısında yeni aşklara yelken açacaklar eğer ilişkinizde aceleci davranmaz karşınızdaki kişiyi iyi tanırsanız ileride ciddiyete dönüşecek sağlam temellere dayalı bir birliktelik yaşanabilir.

2014 KOVA BURCU AŞK HAYATI

Partnerinizle karşılıklı inatlaşmalardan uzak durmalı. Bunun dışında gayet olumlu geçebilecek ve sorunları konuşabileceğiniz bir dönem olabilir. İlişkinizin evliliğe dönüşmesi adına umutlanmaya başladığınız bir süreç başlıyor. Yalnız olan kovalar için Aşk konusunda yine şanslı bir dönem. Sezgilerinizin yükselişe geçmesi… Değerlerinize olan düşkünlüğünüz ve ilişkilerde duyacağınız kendine güven ve bağımlılık, sahiplenici tavırlar ve duygusal yaklaşımlar yaşayacağınız güzel bir dönem geliyor. 2014 de sosyal hayatınız çok fazla ön planda olacak. Özellikle uzun zamandır görüşmediğiniz eski dostlarınızla görüşeceksiniz hatta eski aşkların alevlenmesi bile gündeme gelebilir. Ancak karşı taraf buna istekli olsa da siz eski defterleri açmayacaksınız. Yılın ilk yarısı sizden yaşça büyük bir kişiden evlilik teklifi alabilirsiniz. Bazılarınız için kısa süreli aşklar da söz konusu olabilir. Bu flörtleri gözünüzde büyütmemeli ve olayları kendi akışına bırakmalısınız.Eğer siz bir bayansanız nisan sonu bir akrabanız vasıtası ile tanışacağınız kişi ile ileriye yönelik bir ilişki içine girebilirsiniz.

Haziran ayından sonraki dönemde eski arkadaşlarla bir araya geldiğiniz bir arkadaş toplantısında karşılaşacağınız bir kişi ile duygusal bir birliktelik başlayabilir. Maddi durumu iyi olan varlıklı kişilerle tanışma olanakları yakalayabilirler. Evlilik planları yâda ortaklaşa girilen bir iş için en olumlu sonuç ve gelişmelerin yaşanabileceği dönemdesiniz.

Eğer gerçek aşk yaşanıyorsa tüm evlilik testleri olumlu sonuçlar verecektir. Bu insan sizin için doğru insan olabilir. Uzun soluklu ve sağlam bir ilişkinin temelleri atılabilir. Evet, sayın kova bu yıl gerçek aşkı bulabilir güzel bir evlilik yapabilirsin.
Evli olan kovalar için ise hafta sonları kısa tatillerle ilişkilerini canlı tuttukları güzel bir yıl geçecek Evliliklerin de sorun yaşayan kovalar ilişkinizde yumuşak başlı ve uzlaşmacı olduğunuz bir yıl geliyor. Sorunlarınızı çözüme kavuşturduğunuz iki tarafında birbirini anlamaya çalıştığı huzurlu bir yıl olacak.

Daha mutlu olmak için elinizden gelen her şeyi yapmaya hazır mısınız? Eğer erkekseniz ilişkilerinizde daha ılımlı bir tavır ile hareket edeceksiniz ve bu da karşı tarafı şaşırtacaktır. İlişki yaşadığı kadınlar daha ılımlı insanlar olur bu yüzden erkeği için hizmet etmeyi ve alttan almayı severler, ancak bu kez siz daha ılımlı hale geliyorsunuz. Karşı taraf bugüne kadar elinden geleni yaptı ve şimdi sıra sizde! Onu şaşırtmak ve biraz olsun mutlu etmek istiyorsanız duygusal yoğunluğun tavan yaptığı bu dönem sayesinde onu daha fazla mutlu etme fırsatına da sahipsiniz! İlişkilerinizde hiç olmadığınız kadar romantik ve hiç olmadığınız kadar sevgi dolu olacağınızın sinyallerini verelim çünkü bu yıl sizin aşk yılınız ancak yazının başında da belirttiğimiz gibi büyük bir yalnızlıkta kapıda olabilir. Yalnız kalmayı sevmeyenlerden iseniz ilişkinizin tadını çıkarın ve karşı tarafı da mutlu etmeyi ihmal etmeyin… Onu mutlu etmek çok zor değil çünkü sizler nasıl sürpriz yapacağınızı çok iyi biliyorsunuz. Daha önceki dönemlerde sürekli tartışan ve sürekli kavga eden birey gidiyor ve yerine ılımlı bir adam geliyor. Sorunsuz bir ilişki aşkınızı daha üst seviyelere taşıyacak ve mutluluğunuzu da katlayacaktır, bu yüzden sizin için aşk yılı 2014 olacaktır diyebiliriz.

Arkadaş çevreniz uzun zamandır yalnız olan sizleri ya da uzun zamandır güzel bir ilişkiye sahip olan sizleri kıskanmaya başlayacak! Güzel ilişkiler ve mutlu çiftler kıskanılmaya mahkumdur ancak sizler olgun tavırlar sergileyerek ve onlarla konuşarak bu sorunları da atlatabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden uzaklaşmak yerine konuşmayı tercih etmeniz de sizi daha değerli kılacak ve sosyal çevrenizden de büyük taktir toplayacaksınız… İlişkinize sahip çıkın çünkü o sizi gerçekten çok sevecek ve bu kadar büyük romantizm sonrası onu yalnız bırakmanız fazlasıyla üzülmesine neden olacaktır. Arkadaş çevrenizi bu dönemde geri plana da itebilirsiniz bu sizin biraz da karakterinizle alakalı ancak iki tarafı da mutlu etmek sizin en büyük görevinizdir.

2014 BALIK BURCU AŞK HAYATI

Duygusal anlamda yoğun bir dönem de sizleri bekliyor ve kusursuz bir ilişki de kapıda diyebiliriz! İlişkilerinize yön vermeyi seviyorsunuz ve duygusal dönemleriniz de oldukça yoğun geçiyor.

Sevilmek, değer görmek, kısa süreli maceralar yaşamaktan hoşlanabilirsiniz. İlişkisi olanlar ise partnerleriyle her türlü paylaşımda olmaktan zevk alabilirler.

Gizli saklı ilişkiler veya şu an yaşadığınız ilişkiyle alakalı hareketlenmeler, kimi zaman agresif bir şekilde tutum göstermeler, kimi zamansa verdiğiniz kararları uygulamaktan vazgeçmeler gibi etkiler yaşanabilir.

2014 Yılı Hayatın keyifli yanlarının tadına varmak ve eğlenmek açısından etkili bir dönem olacaktır. Şubat ayı evliler için çok güzel geçecek kısa bir kış tatili ile aşk tazeleyebilirler. Bazılarınızın ailesinde hamilelik haberi olabilir aileye yeni katılacak sürpriz bir birey hem şaşkınlığa sebep olurken hem de mutluluk getirecek.

Tek yaşayanlar için ise, Şubat- Mart dönemin de aşk yolculukları gündeme gelecek. Kalbi boş olan balık burçları içinizde bazı korkular yalnızlık duygusu yaşasanız da Şubat gibi İkili ilişkilerde başarıyı yakalayabilir, karşı taraftan gelen yönlendirmelere değer verebilirsiniz. Mayıs sonrası kiminiz bir anda evlenmek isteyecek ve var olan ilişki bir anda ciddileşecek. Bu dönemde yalnız olan balıkların karşısına yeni biri çıkabilir bu kişiye güvenme konusunda endişe yaşasanız da aşkın çekim gücüne yenik düşeceksiniz. Bazılarınız çocuk sahibi olmak isteyebilir yâ da bunu uzun zamandır düşünüyor olabilir. Sevdiği kişiyi uzakta bırakan yâ da iş seyahati gibi bir nedenle ayrılıklar yaşayan bazı balık burçları için bu ayrılıkların aşklarını tazeleme fırsatı olacağını söylesek yeridir çünkü bu ayrılıklar sonrası özlem dolu kucaklaşmalar olacak.
Evli ve ilişkisinde sorun yaşayan Balıklar için evliliğinizi gözden geçirdiğiniz eşinizi zaman zaman eleştirdiğiniz bir yıl. Karşınızdaki kişiyi değiştiremeyeceğinizi anlamalısınız özellikle çocuk sahibi balık kadınları eşlerinin çocuklara karşı ilgisiz olmasından şikâyet edebilirler. Kafanızda bin bir çeşit düşünce oluşacak. Eşinizle olan tartışmalar da kullanacağınız sözcüklerin önemli olduğunu da unutmayın. Eşinizle aranızdaki konulara iki tarafın ailesinin de müdahale etmemesi gerekiyor. Şunu söyleyelim alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız. Hep alttan alan tarafın kendiniz olduğunu düşünüyorsunuz ancak böyle yaparak sadece yıpranmaya devam edersiniz bunu unutmayın. Birde üçüncü dördüncü kişilerin söylediklerini kafanıza takmadığınız takdirde daha huzurlu olacaksınız. İhmal edilmiş hissine kapıla bilirsiniz endişelenmeyin geçici bir dönem her şey dört dörtlük olmasa da bu yıl sorunları daha aza indireceksiniz.

Hayatta dilediğiniz aşkları bulmanız umudu ile…